شوهرداري و تربيت فرزند در سبک زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها
بود زن نور چشم اهل بينش*كه زن باشد جمال آفرينش
محبت جمله زن را رايگاني است*وجود زن سراسر مهرباني است
هر کسی به شخصیت خویش علاقمند است و دلش می خواهد دیگران به شخصیت او احترام بگذارند و کسی که شخصیت او را محترم بشمارد محبوبش واقع می شود.از عوامل بسيار مهم در ايجاد محبت و صميميت در خانواده، احترام متقابل زن و شوهر است که این را در سیره زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها خوانده ایم، اینکه آن حضرت همسر بزرگوارش با علاقه و احترام خطاب می نمود، گاهی با کنیه اباالحسن صدا می کرد و گاه یابن عمّ. «جزاک اللهُ عنّی خیرَ الجزاء یابن عم رسول الله»
زندگي فاطمه زهرا سلام الله علیها از همه ابعاد، زندگي اي همراه با كار و تلاش و عالي روحي يك انسان است. شوهر جوان او دائماً در جبهه و ميدان هاي جنگ است؛ اما در عين مشكلات محيط و زندگي ، فاطمه زهرا سلام الله علیها مثل كانوني براي مراجعات مردم و مسلمانان است. او دختر كارگشاي پيغمبر است و در اين شرايط، زندگي را با كمال سرافرازي به پيش مي برد: فرزنداني تربيت ميكند مثل حسن و حسين و زينب؛شوهري را نگهداري مي كندمثل علي و رضايت پدري را جلب مي كند مثل پيغمبر!
زن مسلمان با الگوگيري از فاطمه زهرا سلام الله علیها بايد در محيط خانه، دلارام شوهر و فرزندانش باشد؛ مايه آرامش زندگي و آسايش محيط خانواده باشد؛ در دامن پر مهر و عطوفت و با سخنان پر نكته و مهر اميزش، فرزندان سالمي را از لحاظ رواني تربيت كند؛ انسان هاي بي عقده، انسان هاي خوش روحيه،انسان هاي سالم از لحاظ روحي و اعصاب، در دامان او پرورش پيدا كنند و مردان و زنان و شخصيت ها جامعه را به وجود آورد.
گردآوري شده توسط نويسنده وبلاگ در كتاب هاي:
آيين همسرداري،اميني،ابراهيم،1378
بحارالأنوار، مجلسي،محمد باقر، تهران، حضرت ولي عصر(عج)،1363 ،ج 192،43
قطره از دريا نشاني مي دهد، حسيني،محمد باقر، تهران، مسيا، 1391،صص 152 و 153
قرآن و مقام زن،كمالي،سيد علي،قم، اسوه،1374،ص73