• خانه 
  • ورود 
  • تماس  

یکی از ضروری ترین بحث های حوزه اخلاق گرایی است

30 آذر 1399 توسط مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر

جلسه اخلاقی برای اساتید و کادر با سخنرانی امام جمعه شاهین شهر ، جناب حجت الاسلام و المسلمین قاسم هاشمی برگزار گردید.

حجت الاسلام قاسم هاشمی گفت: اسلام یک فقه پویاست که تجربه و نتیجه ی  آن مشخص است و تکرار آن همان نتیجه ها را تکرار خواهد کرد. امروز شبهه های فرهنگی و هجمه ها مثل خوره به جان جوانان و نوجوانان و حتی میانسالان و پیران افتاده است. متأسفانه از بس در این وضعیت صبح را به شب و شب را به صبح رسانده ایم خیلی از ناهنجاری هایی که فکر و ذهن ما را می گزید و آزرده می کرد، الآن دیگر این گونه نیست و حساسیت ها کم شده و شرایط جامعه تغییر کرده است.

امام جمعه شاهین شهر گفت: ما باید آدم هایی را تربیت کنیم که بتوانند این چالش ها و شرایط دشوار و سخت که حفظ دین از نگه داشتن گلوله ی آتشین در کف دست ، سخت تر است را مدیریت کنند. این مردم الآن پناهشان روحانیت و حوزه های علمیه است.

وی افزود: یکی از ضروری ترین بحث های حوزه اخلاق گرایی است که باید بصورت جدی به آن بپردازیم. حالا که دشمنان قسم خورده ای داریم که ناجوانمردانه به اعتقادات و باورهای ما می تازند ، اگر بخواهیم با همین شیوه های آرام و سنتی پیش برویم ، خواهیم باخت و عقب خواهیم افتاد. بدون شک اگر محبوبیت نداشته باشیم به زودی ما را کنار خواهند گذاشت.

وی در پایان تاکید کرد: مسأله ی مهم دیگر حمایت از جمهوری اسلامی است. جمهوری اسلامی40سال است که با رهبری امام خمینی(ره) و امام خامنه ای(مد ظله العالی) به پیش آمده است . این اعتقاد به جمهوری اسلامی بسیار با اهمیت است و ما در هیچ جای دنیا رهبری به درایت و عظمت مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) نمی بینیم.

 نظر دهید »

آشنایی با تاریخ تفسیر و مفسران

17 شهریور 1398 توسط مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر

نویسنده: جناب آقای محسن برقی کار (استاد مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی نرجس خاتون سلام الله علیها شاهین شهر)

آشنایی با تاریخ تفسیر و مفسران

 نظر دهید »

عنوان نخست المپیاد کشوری

23 خرداد 1397 توسط مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر

المپیاد علمی

 6 نظر

افتتاحیه مراکز تخصصی

04 مهر 1396 توسط مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر

افتتاحیه طلاب جدید الورود سطح سه سال تحصیلی 97-1396 مراکز تخصصی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان برگزار گردید.

حجه الاسلام محمد قطبی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان به ایراد سخن پرداخت و در آغاز سخنان خود ماه محرم را زمینه و فرصتی برای رشد و بالندگی و کسب معرفت بیشتر در جهت خودسازی و فعالیت‎های فرهنگی لازم برای جامعه عنوان کرد.

وی افزود : وظایف طلاب در عرصه تبلیغی_ترویجی و عرصه‎های فرهنگی و دینی به تحلیل آینده فرهنگی پیش روی ما بستگی دارد. آنچه که در جامعه موجود است یا خوب است و یا بد ، ما در این مورد داوری نمی کنیم اما در تلاشیم تا خوبی ها را تقویت کنیم و بدی‎ها را از بین ببریم.

ایشان به روش‎های تحلیل آینده اشاره کرد و گفت : حدود ده الی دوازده روش تحلیل آینده در دنیا رایج است که یکی از مهم‎ترین آنها روندْ پژوهی است که در روند پژوهی ادامه وضع موجود را متناسب با وضع گذشته به آینده تعمیم می‎دهند. در این روش ما یک برداشت از آینده داریم که مثلا اگر به همین روش پیش برویم در آینده دچار بحران می‎شویم. یک مبلغ و مدرس و کارشناس مذهبی خوب، توانمند و حاذق کسی است که بتواند آینده را پیش بینی کند و با این پیش بینی بتواند آینده را مدیریت کند تا قدرت استخراج و تحلیل نباشد نمی توان آینده را مدیریت کرد. بنابراین بحث ما برداشتی از آینده است که برخی از آنها ممکن است در پنج سال آینده محقق شود. این شناخت به ما کمک می‎کند که مدار وظیفه و مسئولیت خود را متناسب با آن تنظیم کنیم.

ایشان در ادامه در چهار عرصه ارتباطات و تعاملات، علم و فن آوری، آسیب‎های نو پدید و فرهنگ و هنر برداشت‎هایی را از آینده ارائه کرد و در ادامه سخنان خود به حوزه ارتباطات و تعاملات پرداخت و گفت: با نوآوری‎ها و تحولات امروز در این عرصه از حدود یک سال قبل وارد فضای جدیدی شدیم به نام «فیجیتال» که یک قدم از «دیجیتال» فراتر است؛ ترکیبی است از فیزیک و دیجیتال.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان افزود : قبلا عالمی داشتیم به نام عالم حسی که عالم جدیدی به آن اضافه شده است و آن فضای مجازی است. (البته حضرت آقای جوادی آملی فرمودند که فضای مجازی نگویید بلکه فضای حقیقی است که پیرامون ما را گرفته است) ترکیب فضای حسی و فضای مجازی یک عرصه جدیدی را شکل داده است که «فیجیتال» نام دارد. حدود هزاران ابزار فیزیکی در دنیا به اینترنت متصل است که در آینده بسیار بیشتر از این هم (حدودا 220 میلیارد شیء متصل به اینترنت) خواهد شد که داده‎هایی را به صورت هوشمند تولید کرده، تحلیل می‎کند، ارتباط می‎گیرد و به جای انسان تصمیم گرفته و نقش آفرینی می کند. یعنی تمام وسایلی که در اختیار داریم از قبیل یخچال و تلویزیون و ماشین و … به صورت هوشمند عمل می‎کند و در زندگی انسان حضور جدی دارد. این خود یک تحول بزرگی است که بخش‎ها مختلف زندگی ما را دگرگون خواهد کرد. نه فقط زندگی شخصی بلکه علاوه بر این زندگی اجتماعی را نیز تغییر خواهد داد که باید نگاه ما به این سمت برود که در این شرایط یک مبلغ چه نقشی را می‎تواند ایفا نماید. آیا این پیشرفت، نقش آفرینی مبلغ را کاهش می‎دهد یا افزایش خواهد داد؟ آیا آسب‎ها را کاهش می‎دهد یا افزایش خواهد داد؟ ما فعلا می‎گوییم این اتفاق خواهد افتاد و کاری به خوب یا بد آن نداریم چرا که این کار نیازمند یک تحلیل ثانویه است.برخی از این‎ها یک فرصت بسیار ارزشمند است و برخی دیگر چالش‎های کاملا جدی است. که ما بایثد برای مدیریت آمادگی داشته باشیم.

حجه الاسلام قطبی گفت: در این حوزه علاوه بر فیجیتال که دنیای جدید است اتفاق دیگری در حال وقوع است که پیشینه تاریخی وسیعی دارد ولی امروزه بیشتر خود را نشان می‎دهد و آن این که مرزهای گفتمانی بر مرزهای جغرافیایی حاکم می شود. امروز مرز دومی دارد در دنیا حاکم می‎شود و آن تسلط مرزهای گفتمانی است. در مرزهای جغرافیای و سیاسی خط مرزی وجود دارد که در مرزهای گفتمانی این خط وجود ندارد. اگر کسی بخواهد یک گفتمان علمی یا معنوی را تشکیل دهد می‎تواند بدون توجه به مرز جغرافیایی سایر کشورها در دنیا مرز دومی را رقم بزند. در مرزهای خاکی و برای جابجایی بین کشورها باید ویزا تهیه کرد ولی در مرزهای علمی و گفتمانی نیازی به تهیه ویزا نیست مطالب علمی در فیسبوک و …. قرار می‎گیرد و در کل دنیا مخاطبینی پیدا می‎کند. برخی شبکه‎های بزرگ اجتماعی به سازمان ملل پیشنهاد می‎دهند که ما را به عنوان کشور بشناسید به این صورت که در سازمان ملل نماینده داشته باشند، رئیس جمهور داشته باشند و …. در این مرزها نمی‎توان سرباز مستقر کرد و ورود و خروج را کنترل کرد و … مرزهای گفتمانی بر مرزهای جغرافیایی تسلط پیدا کرده است. البته پیش از این هم مرزهای گفتمانی بود و نظریه‎های  نظریه پردازی مثل فروید در تمام دنیا تدریس می‎شد ولی به نسبت امروز خیلی محدود بود. همه این موارد در حوزه‎های مختلف دینی، علمی، فرقه سازی و … تحلیل مخصوص خود را دارد. قبلا اگر شخصی اقدام به فرقه سازی می‎کرد محدوده جغرافیای خود را فرا می‎گرفت و اگر کسی می خواست آنها را ببیند باید با امکانات آن روز مسافرت می‎کرد در صورتی که امروزه اینگونه نیست. در گذشته اگر مرجع تقلیدی از کشورهای دیگر مقلد داشت به سختی با هم تعامل داشتند ولی امرزه با کمترین سواد می‎توان به فرقه‎سازی و قبیله سازی اقدام کرد و در همه جای دنیا طرفدارانی را دست و پا کرد. اگر مبلغ در چنین فضایی قرار گرفت باید نقش و جایگاه خود را پیدا کند تا بتواند نقش آفرینی کند. جایگاه مقوله‎های مذهبی در این فضا چیست؟

ایشان در ادامه سخنان خود به حوزه علم و فن‎آوری پرداخت و تصریح کرد : در این حوزه دو اتفاق می‎افتد، یکی ابزار که محصول و رسانه جانشین انسان می شود. مثلا امروزه بین 20 الی 25 درصد ماموریت‎های انسان را ابزار انجام می‎دهد. قبلا پلیس بر سر چهارراه می‎ایستاد و تخلفات را ثبت می‎کرد در صورتی که اکنون دوربین این کار را به عهده گرفته است. در آینده آن گونه که پیش بینی می‎شود بالغ بر هفتاد درصد از کارهای انسان را ابزار انجام خواهد داد. جای ارتباطات انسانی را ابزار و رسانه می‎گیرد. در زمینه پزشکی در آینده ملاقات با پزشک به کمترین حد خود خواهد رسید و ابزار جای آن را می‎گیرد. سوال ما این است که اگر قرار باشد جای طلبه و مبلغ را ابزار بگیرد ایا خوب است یا بد؟ اگر خوب است به سمت آن برویم و اگر بد است باید آمادگی داشته باشیم که بتوانیم آن را مدیریت کنیم. ما در مقابل این ها ضعیف هستیم و نتوانستیم آن گونه که شایسته است ابزار و رسانه را مدیریت کنیم.

ادامه »

 نظر دهید »

فارغ التحصيلي طلاب ورودي سال 93

19 تیر 1396 توسط مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر

مراسم فارغ التحصيلي طلاب ورودي سال 93 مركز تخصصي تفسير و علوم قرآني نرجس خاتون سلام الله عليها برگزار گرديد.

فاطمه بلوچي مدير مركز تخصصي گفت:طلاب ورودي سال93 بعد از گذراندن سه سال تحصيل موفق در اين مركز تخصصي، بعد از اتمام دروس و موفقيت در امتحانات پاياني فارغ التحصيل شدند.

وي افزود: مركز تخصصي اين مركز اقدام به برگزاري جشن فارغ التحصيلي بعد از برگزاري آخرين امتحان نمود.

بلوچي تأكيد كرد: مركز تخصصي تفسير و علوم قرآني نرجس خاتون سلام الله عليها داراي رتبه هاي علمي در واحد آموزش، رتبه دوم المپياد كشوري در سال96-95 توسط سركار خانم الهام شانظري ، و خانمها مهوش پديدار ، طاهره سعيديان ، فاطمه سعيديان كسب رتبه اول پژوهشي در چهارمين مسابقات كشوري گروه رشد ، و همچنين خانم فاطمه معيني مقام برتر در مسابقه كتابخواني فضاي مجازي از ديدگاه مقام معظم رهبري در كوثر بلاگ مي باشند.

ايشان سپس فارغ التحصيلان را به توجه، تلاش و كوشش در كسب فضائل اخلاقي براي خود و خانواده هايشان توصيه نمود.

وي افزود: فارغ التحصيلان با تلاش و همت در تربيت اخلاقي افرادي كه با ايشان در ارتباط هستند، بايد رسالت تربيتي خود را به جامعه ايفا نمايند .

مدير مركز اضافه كرد: طلاب بايد براي رساندن نداي تربيتي قرآن در جامعه تلاش نمايند و در جلسات تفسير قرآن پرشور تر و علمي تر وارد شوند.

وي افزود: فارغ التحصيلان از علم آموزي و كسب درجات علمي بيشتر غافل نباشند و همچنان به تحصيل در حوزه هاي علميه ادامه دهند.

مدير مركز تخصصي ادامه داد:طلاب امر پژوهش را مورد نظر قرار دهند و رساله هاي علمي خود را ثبت و به عنوان كتب كاربردي در اختيار جامعه علمي كشور قرار دهند.

وي در پايان براي طلاب فارغ التحصيل آرزوي موفقيت و نشاط علمي نمود.

 3 نظر

پذيرش مركز تخصصي تفسير شاهين شهر

10 بهمن 1395 توسط مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر

اطلاعیه مهم:

مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی نرجس خاتون سلام الله علیها به 14 نفر اول، که محل تحصیل خود را این مرکز انتخاب کنند، 30000 تومان هزینه ثبت نام را به  پرداخت می کند.

پذيرش مركز تخصصي

دفترچه راهنما

 1 نظر

معرفی اساتید مرکز

28 مهر 1395 توسط مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر

اساتید مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی نرجس خاتون سلام الله علیها

 

حجت الاسلام والمسلمین علی مقصودی(استاد تفسیر و اخلاق)

حجت الاسلام والمسلمین علی حق شناس(استاد تفسیر و تبلیغ)

جناب آقای محسن برقی کار

حجت الاسلام والمسلمین مهدی باقری سیانی(استاد فقه و اصول و روش تحقیق پیشرفته)

حجت الاسلام والمسلمین محمد قربانی مقدم(استاد فلسفه ، فقه و اصول)

استاد حجت الاسلام اصغر هادی

 

 

 

 نظر دهید »
  • 1
  • 2

تبادل لینک

جستجو

معرفی اساتید مرکز

معرفی مرکز تخصصی

مرکز تخصصی نرجس خاتون (س) در سال تحصیلی 1376 فعالیت خود را آغاز نمود. این مرکز در حال حاضر دارای 114 طلبه جاری در دوره حضوری و غیر حضوری در رشته تفسیر و تعداد 10نفر از اساتید مبرز و مهذب می باشد. شایان ذکر است این مرکز دارای رتبه اول المپیاد علمی آموزشی کشوری در سال 97-96 و نیز رتبه دوم المپیاد علمی آموزشی،کشوری در سال 96-95 و رتبه اول کشوری چهارمین دوره مسابقات پژوهشی رشد می باشد. شماره تماس: 03145349406

موتور جستجوی امین

موتور جستجوی امین

ابزار نظرسنجی

نظرسنجی

پر بیننده ترین مطالب

  • سعادتمند حقيقى (5.00)
  • مشاوره از دیدگاه پیامبر اسلام(ص) (5.00)
  • آقا بيا (5.00)
  • اعیاد مبارک (5.00)
  • شهادت (5.00)

السلام علیک

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکم السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین

موضوعات

  • همه
  • آموزش
  • آیينه خدا
  • اخبار مرکز تخصصی
  • اهل بیت علیهم السلام
    • امام حسن علیه السلام
    • امام حسین علیه السلام
    • امام علی علیه السلام
    • امام مهدی عجل الله تعالی فرجه
    • امام کاظم علیه السلام
    • حضرت زهرا سلام الله علیها
  • بانوی کربلا
  • برتر از هزار ماه
  • برترین بانوی جهان
  • به قلم طلبه
  • تقویم تاریخ
  • تولید ملی
  • جمعه های دلتنگی
  • خانه ی کتاب
  • خانواده
  • در محضر استاد
  • رأفت
  • روایت
  • سبک زندگی
    • سبک زندگی عاشورایی
    • سبک زندگی فاطمی
  • شهر خوبان
  • عمومی
  • فضائل حضرت علی علیه السلام
  • كوچه باغ شعر
  • ماه شهادت
  • معرفت
  • من انقلابي ام
  • من یک دختر مسلمانم
  • نمونه سؤال
    • اصول مظفر
  • نوروز
  • هدایت
  • همگام با مشاور
    • ازدواج
    • تربیت فرزند
  • ياران ناب
  • پایان نامه ها
  • پژوهش
    • اخبار
    • پايان نامه

آخرین مطالب

  • از خداوند طلب فرزند صالح و سالم کنید.
  • دشمن تمام توانش را گذاشت تا در عرصه فرهنگی ما را زمین بزند
  • برگزاری مراسم جشن به مناسبت میلاد خجسته پیامبر اکرم(ص)
  • فوت مهسا امینی بهانه هدف گرفتن اصل حجاب، اسلام و انقلاب بود
  • هنگام مرگ همه اعمال قطع می شود به جز، سه عمل
  • همایش طلایه داران عفاف و حجاب
  • دحوالارض روزی خاص در ذی القعده
  • بنیانگذار مذهب شیعه
  • نهی از نزدیک شدن به فحشا و منکرات
  • نهی از بی مهری به فرزندان
  • منظور از واژه ی «اف» چیست؟
  • وجوب احسان به والدین
  • بیان حرمت شرک
  • اهمیت پژوهش در کلام مقام معظم رهبری
  • کارگاه تخصصی " مهارت ها، با تاکید بر کاهش تعارضات زناشویی
  • جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) سال 99
  • پنجمین نشست "جریان شناسی منافقین در سیره ی فاطمی"
  • چهارمین نشست "جریان شناسی منافقین در سیره ی فاطمی"
  • سومین نشست "جریان شناسی منافقین در سیره ی فاطمی"
  • دومین نشست جریان شناسی منافقین در سیره ی فاطمی

آمار

  • امروز: 545
  • دیروز: 552
  • 7 روز قبل: 5146
  • 1 ماه قبل: 24346
  • کل بازدیدها: 864382

آرشیو مطالب

  • آبان 1401 (2)
  • مهر 1401 (3)
  • تیر 1400 (2)
  • خرداد 1400 (1)
  • فروردین 1400 (7)
  • بهمن 1399 (6)
  • دی 1399 (8)
  • آذر 1399 (1)
  • آبان 1399 (3)
  • مهر 1399 (4)
  • شهریور 1399 (3)
  • تیر 1399 (9)
  • بیشتر...

خانه ی کتاب

پیوند ها

  • شور شیرین
  • خادم الرضا
  • حضرت عشق
  • کجاست پسرفاطمه(عج)!؟
  • وبلاگ طلایی
  • وبلاگ مذهبی علمدار کربلا
  • ˙•▪●* وبلاگ اهل البیت (ع) *●▪•˙
  • بیت الشهدا
  • علیرضا قهرمان نیا(پژوهشگر رشد فردی و سازمانی)
  • مدرسه علمیه حضرت فاطمه سلام الله علیها تهران
  • نگاه خدا
  • زمینیانی همچون فرشته
  • چادری ها محبوب ترند
  • باران نور
  • پایگاه چهارده معصوم
  • مادران گمنام
  • سیده نفیسه خاتون
  • مدرسه علمیه الزهرا (س) گلدشت
  • الصلوة
  • قاصدک
  • دختر چادریا
  • آوای شاپرک ها
  • مرکز تحقیقاتی اسلام ناب
  • احیای دین و قرآن-شهدا و دفاع مقدس و نسل جوان متعهد
  • ما را مدافعان حرم آفریدند
  • عشق آسمانی
  • فروشگاه گلد داک
  • امانت های آسمانی
  • مدافعین حرم
  • بررسی مشکلات اجتماعی
  • کانون اهل قلم لرستان
  • وبلاگ شخصی سید موسوی
  • عاشقان حسین علیه السلام
  • مصباح الهدی
  • مدرسه علمیه امام جعفر صادق (ع)
  • فاطر
  • تماس