غزه، نماد مقاومت
29دی ماه روز غزه، نماد مقاومت گرامی باد!
28رژیم صهیونیستی با هدف ضربه زدن به جنبش مقاومت حماس و حذف آن از سرزمینهای اشغالی به منطقه غزه یورش برد و زن و مرد و پیر و جوان را به خاک و خون کشید.
مقاومت ساکنان محدود، محصور و مظلوم غزه با دستان خالی مقابل نظامیان صهیونیست به ملتهای عرب زبان نشان داد که میتوان با توکل به خدا، عزم و بردباری، زورگویان عالم را به خاک زبونی و مذلت نشاند.
هر حرکت آزادیبخش و ضداستکباری در جهان آثار و برکاتی دارد که در گذر زمان مشخص میشود، از این رو پیروزی انقلاب اسلامی در ایران روح تازهای به کالبد گروهای مقاومت در خاورمیانه بخشید به طوریکه تابوی شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی در دو میدان جنگ ۳۳ روزه و ۲۲ روزه در هم شکست.
حماس در فلسطین و حزب الله در لبنان از جمله گروههای مقاومت در منطقه هستند که با تأسی از ملت ولایتمدار ایران ضربههای مهلکی به اعتبار رژیم صهیونیستی در جهان زدند و ماهیت ضدبشری، اشغالگری و جنایتکار آن را بر همگان روشن کردند.
ملتهای مسلمان بعد از غلبه حزب الله و حماس بر رژیم صهیونیستی فهمیدند که کمی عِده و عُده تأثیری بر نتیجه پایداری و حق طلبی آنها ندارد از این رو در مصر، تونس و لیبی توانستند دیکتاتورهای زمان را از اریکه قدرت به زیر بکشند.
نوار غزه در جنوب غربی سرزمینهای اشغالی فلسطین، با مساحتی بیش از ۳۶۰ کیلومتر مربع واقع شده و یک میلیون و۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد. این باریکه هم مرز با مصر، فلسطین و ساحل مدیترانه است. رژیم صهیونیستی با محاصره دریایی و زمینی این منطقه باعث شد که تنها راه ارتباطی این منطقه با دنیای خارج، تنها گذرگاه رفح، در مرز مشترک با مصر باشد.
هفتم دی ماه ۸۷ روز حمله رژیم صهیونیستی به غزه و آغاز عملیات سرب گداخته علیه مقاومت بود. این رژیم باور داشت طی یک دوره کوتاه ۷ تا ۱۰ روزه میتواند جریان مقاومت را از بین ببرد یا آنکه آن را تا حد زیادی تضعیف کند به طوریکه توانایی مخالفت با طرحهای اسرائیلی، آمریکایی را نداشته باشد اما پس ۲۲ روز مفتضحانه از نوار غزه مجبور به عقب نشینی شد.