عقاید مختلف در نهضت عاشورا
مراسم عزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)، در مركز تخصصي تفسير و علوم قرآني نرجس خاتون (س)برگزار شد.
این جلسه با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید محمد مهدی حسینی استاد مركز تخصصي تفسير و علوم قرآني نرجس خاتون (س) آغاز گردید.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی گفت: در هر جریانی افرادی که با آن نهضت همراه می شوند، عقاید مختلفی دارند و اهداف ،خواسته ها، توقعات و انتظارات خود را از آن جریان دارند. بهترین مثال زمانی است که مسلمین پس از مرگ عثمان خدمت امیر المؤمنین (ع) آمدند، امام علی (ع) می فرماید : از هجوم ، فشار و عده ی بسیار آنان ،من احساس تکلیف کردم. این ماجرا همانند زمانی است که نامه هایی به حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) نوشته شد.
وی افزود: زمان امیرالمؤمنین (ع) هم اینگونه بود، مردم گفتند ما گزینه ای بهتر از شما نداریم. امام فرمود: حجت بر من تمام شد و آنها نیز اعلام حمایت کردند. این افراد سه دسته بودند که نزد امام علی (ع) آمدند ؛ اولین دسته افرادی بودند که از ظلم ظالمان قبل به تنگ آمده بودند ، آن ها دنبال تلافی بودند.دومین دسته نزدیکان امام علی(ع) بودند و گفتند شاید امیرالمؤمنین (ع) از بیت المال به نزدیکان خود بدهد. اما دسته ی سوم حقیقتا امام علی (ع) را دوست داشتند و شیفته ی عدالت، مرام و معرفت ایشان بودند مثل عمار و مالک.
استاد مرکز تخصصی ادامه داد: امیرالمؤمنین(ع) خطاب به کسانی که برای بیعت آمده بودند فرمود شما همگی غربال می شوید و ماهیت خود را نشان می دهید. در پایان نیز همین گونه شد و کسانی که دنبال مقام بودند ، جدا شدند و تعداد کمی باقی ماندند.
حجت الاسلام حسینی تاکید کرد: در تمام نهضت ها این چند دلبستگی را داریم، عده ای واقعا دنبال اهداف آن نهضت اند ولی عده ای هم دنبال خواسته های خود می باشند و وقتی احساس کردند که به این اهداف نمی رسند ، اولین کارشان این است که سعی می کنند نهضت را به سمت خود منحرف کنند . اولین کار منافقین نیز همین است تا ارزش ها را منحرف کنند ولی تا زمانی که جریان های انقلابی بر سر ارزش های خود بایستند ، منافقین ناامید می شوند.