آثار توسّل به حضرت فاطمه معصومه سلام اللَّه عليها
توسّل به خاندان عصمت و طهارت راهگشاى انسانها در مواضع تحيّر و حلّال مشكلات آنان ر دشواريها و سختيهاى زندگى است و اين مطلب كاملاً تجربه شده و قابل ترديد نيست و از جمله توسل به ذيل عنايت عليامعظّمه حضرت فاطمه معصومه سلام اللَّه عليها بنت موسى عليهالسّلام از ابواب نجات و از وسايل قضاى حاجات، نيل به مقاصد، خواستهها و رفع بليّات است. حتّى بعضى از افراد بر اثر شدّت اتصال روحى و معنوى با آن بانوى يگانه عالم رسماً با او حرف مىزنند و به بركت عنايات و افاضات آن حضرت به سرعت به مطالب و خواستههاى خويش دست مىيابند كه در اين مجال مواردى را نمونه مىدهيم و چه بسا كه اين خود يادآور موارد متعدّدى باشد كه خوانندگان محترم ديده و تجربه كرده باشند.
1- مرحوم مغفور حجةالاسلام آقاى سيدمحمّدباقر موسوى گوگدى، والد ماجد مرحوم آيت اللَّه العظمى گلپايگانى رضوان اللَّه عليه، گاهى از گلپايگان به عزم زيارت حضرت فاطمهمعصومه سلام اللَّه عليها به قم مىآمدهاند و فرزند گرانقدرشان رضواناللَّهعليه فرمودند: به ياد دارم كه يك بار مرا هم با خود به قم آوردند و من با ايشان بودم.
در يكى از سفرهايى كه آن سيّد جليل و بااخلاص به قم مىكنند، منزلى را به مبلغى اجاره مى كنند كه مال الأجاره آن نسبتاً زياد و گران بوده است. آن مرد بااخلاص و صاحب مقام يقين فرموده بود: اى عجب من از عمّهام - حضرت معصومه سلام اللَّه عليها خواستم كه منزل خوبى برايم فراهم كنند و ايشان اجابت كردند، ولى از يادم رفت كه از ايشان بخواهم كه ارزان هم باشد.
2- مرحوم حجت الاسلام والمسلمين آقاى حاج ميرزامهدى بروجردى رحمةاللَّه عليه، اب الزوجه آيت اللَّه العظمى گلپايگانى كه در ماه جمادى الاخرى سال 1388 ه’ق درگذشت، راجع به دفن ايشان در حول و حوش حرم مطهّر حضرت معصومه سلام اللَّه عليها از ناحيه عوامل طاغوت سختگيرى و اشكال تراشى مىشد و با آنكه خود ايشان قبرى را براى خود پيشبينى كرده و يا آن را از قبل خريدارى كرده بودند، بعد از فوتشان مورد مخالفت مسئولان دولتى قرار گرفت. آقا فرمودند: من به حضرت معصومه سلام اللَّه عليهاعرض كردم: ايشان يك عمر پناهنده به شما بود و به اين مكان مقدّس رفت و آمد داشت. اكنون او را از جوار خودتان محروم نسازيد. و بحمداللَّه خداوند اصلاح كرد و رفع مانع شد و آن عالم محترم را در آن مركز مقدّس دفن كردند.
دیده شده توسط نویسنده وبلاگ(سليماني) در کتاب بانوی ملکوت/صص106-107