• خانه 
  • ورود 
  • تماس  

زلزله فرمانبردار امیر المؤمنین علی علیه السلام

23 آبان 1396 توسط مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر

عَنْ فَاطِمَةَ ع قَالَتْ: أَصَابَ النَّاسَ زَلْزَلَةٌ عَلَى عَهْدِ أَبِی بَکْرٍ فَفَزِعَ النَّاسُ إِلَى أَبِی بَکْرٍ وَ عُمَرَ فَوَجَدُوهُمَا قَدْ خَرَجَا فَزِعَیْنِ إِلَى عَلِیٍّ ع فَتَبِعَهُمَا النَّاسُ إِلَى أَنِ انْتَهَوْا إِلَى بَابِ عَلِیٍّ ع فَخَرَجَ إِلَیْهِمْ عَلِیٌّ ع غَیْرَ مُکْتَرِثٍ لِمَا هُمْ فِیهِ فَمَضَى وَ اتَّبَعَهُ النَّاسُ حَتَّى انْتَهَى إِلَى تَلْعَةٍ فَقَعَدَ عَلَیْهَا وَ قَعَدُوا حَوْلَهُ وَ هُمْ یَنْظُرُونَ إِلَى حِیطَانِ الْمَدِینَةِ تَرْتَجُّ جَائِیَةً وَ ذَاهِبَةً فَقَالَ لَهُمْ عَلِیٌّ ع کَأَنَّکُمْ قَدْ هَالَکُمْ مَا تَرَوْنَ قَالُوا وَ کَیْفَ لَا یَهُولُنَا وَ لَمْ نَرَ مِثْلَهَا قَطُّ قَالَتْ فَحَرَّکَ شَفَتَیْهِ ثُمَّ ضَرَبَ الْأَرْضَ بِیَدِهِ ثُمَّ قَالَ مَا لَکِ اسْکُنِی فَسَکَنَتْ فَعَجِبُوا مِنْ ذَلِکَ أَکْثَرَ مِنْ تَعَجُّبِهِمْ أَوَّلًا حَیْثُ خَرَجَ إِلَیْهِمْ قَالَ لَهُمْ فَإِنَّکُمْ قَدْ عَجِبْتُمْ مِنْ صَنْعَتِی قَالُوا نَعَمْ قَالَ أَنَا الرَّجُلُ الَّذِی قَالَ اللَّهُ إِذا زُلْزِلَتِ الْأَرْضُ زِلْزالَها وَ أَخْرَجَتِ الْأَرْضُ أَثْقالَها وَ قالَ الْإِنْسانُ ما لَها فَأَنَا الْإِنْسَانُ الَّذِی یَقُولُ لَهَا مَا لَکِ یَوْمَئِذٍ تُحَدِّثُ أَخْبارَها إِیَّایَ تُحَدِّثُ.1

در عهد ابوبکر زلزله‌اى آمد و مردم فزع‌کنان و با شیون نزد ابوبکر و عمر آمدند، دیدند آن دو نیز با فزع و جزع به محضر على(ع) آمده‌اند، مردم نیز خود را به درِ منزل حضرت على(ع) رساندند، على(ع) از منزل خارج شد و به طرف مردم آمد، در حالیکه از آنچه مردم به خاطرش وحشت زده و محزون بودند، اندوهى نداشت و غمگین نبود. امام(ع) حرکت کرد و مردم هم به دنبال حضرت به راه افتادند، حضرت رفت تا به تپّه‌اى رسید و بر بالاى آن نشست و مردم، اطراف تپّه قرار و آرام گرفته و چشم به دیوارهاى شهر دوخته و وحشت‌زده مى‌دیدند که دیوارها مى‌جنبند و در حال رفتن و آمدن هستند.

ادامه »

 6 نظر

ماجرای حدیث کساء

25 شهریور 1396 توسط مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر

حدیث کسا

ماجرای حدیث کساء چند گونه و در چندین مکان تکرار شده است.یک مورد آن بعد از جریان مباهله ، پیامبر و اهل بیت علیهم السلام در زیر کسایی قرار گرفتند و آیه تطهیر نیز نازل شد.

یک مرتبه هم در خانه حضرت زهرا سلام الله علیها آیه تطهیر تکرار شد.

حضرت زهرا سلام الله علیها می فرمایند: روزی پدر م بر من وارد شده و فرمودندن: “احساس ضعف می کنم. کسایی برایم بیاور.” آوردم و ایشان خود را پوشاند در حالی که صورتشان می درخشید. اندکی که گذشت فرزندم حسن علیه السلام آمد و سؤال کرد بوی خوشی به مشامم می رسد. گفتم: بله بوی جد توست. و او رفت و به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم سلام کرد و کنار ایشان زیر کساء قرار گرفت. سپس فرزندم حسین علیه السلام آمد و به همین ترتیب او نیز کنار جد خود قرار گرفت.سپس ایرالمؤمنین علیه السلام آمدند و او نیز به زیر کساء رفت من نیز اجازه گرفته و کنار آن ها زیر کساء نشستم و پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم دو طرف کساء را گرفت و به سمت آسمان اشاره کرد و فرمودند: ” این ها اهل بیت من هستند، گوشت و خون آنها، گوشت و خون من است و …” خداوند فرمود: ای ملائکه من ماسوای الله را نیافریدم مگر به خاطر محبت این پنج نفر. جبرئیل پرسید: آنها چه کسانی هستند. خداوند فرمود:

هم فاطمة و ابوها و بعلها و بنوها1

جبرئیل  اجازه گرفت و او ر وارد کساء شد و گفت: خداوند: می فرماید.

 إِنَّمَا یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَیُطَهِّرَكُمْ تطهیرا2

و فرمودند هر کس این داستان در محفلی بیان کند خداوند رحمت و غفران خود را نازل می کند و اگر صاحب غمی در آنجا باشد غم او را برطرف می نماید و حاجات او را می دهد.

 

1. اطیب البیان فی تفسیر القرآن،ج7،ص106

2.سوره احزاب:33

درسنامه ایام غدیریه،گروه پژوهش ستاد غدیریه،ص 99

 

 نظر دهید »

آیات برائت را چه کسی ابلاغ کرد؟

23 شهریور 1396 توسط مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر

آیات برائت

یک سال پس از فتح مکه در ذی الحجه سال نهم هجری آیات ابتدایی سوره برائت نازل شد و مشرکین را بین دو امر مخیر کرد ، یا اسلام بیاورند و یا از مکه خارج شوند. اما این پیام توحیدی و تطهیر مکه را چه کسی ابلاغ کند؟

برخی پیشنهاد دادند ابوبکر برای رساندن این آیات برود چون در جنگ ها هیچ مشرکی از او زخم بر نداشته بود و مشرکان مکه از او کینه ای نداشتند. رسول اکرم صلی الله علیه و آله وسلم ابوبکر را فراخواند و آیات اول سوره برائت را به او سپرد و فرمان داد تا آن آیات را برای مردم شرکت کننده در حج قرائت کند ولی جبرئیل به خدمت پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم رسید و عرض کرد:

“یا محمد! اِنّه لا یُؤدی عنک الا انت أو رجل منک”

ای محمد! این کار را باید خود شما و یا کسی که از شما و همانند شماست انجام دهد و از دیگری پذیرفته نیست.

بلافاصله رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم علی علیه السلام را برای اعلام برائت به سوب مکه اعزام کرد و ابوبکر را از این مأموریت عزل نمود. ابوبکر گفت:آیا چیزی درباره من نازل شده؟

علی علیه السلام فرمودند: رسول الله صلی الله علیه و آله وسلم فرموده است که آیات برائت را بر من واگذار کنی، چون اعلام برائت کار تو نیست. حضرت علی علیه السلام آن آیات را گرفت و در موسم حج شرکت کرد و با شجاعت و صلابت در میان مشرکین ایستاد و چندین بار و در روزهای متوالی آن آیات را قرائت کرد.1

1. خصال ،ج2،ص369

درسنامه ایام غدیریه،گروه پژوهش ستاد غدیریه،ص 18

 

 نظر دهید »

احیای ایام غدیریه

23 شهریور 1396 توسط مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر

ایام غدیریه

خدای متعال جهت هدایت بشر از تمام ظرفیت های هستی بهره گرفته است تا بشر به تکامل خود برسد. در این میان اعتقادات مهم ترین رکن هدایت است. روح اعتقادات نیز بحث امامت است. در قرون متمادی پیروان اهل بیت علیهم السلام برای تعمیق و گسترش مبحث امامت چه در گستره شعور و چه در گستره شعار اقدامات منحصر به فردی را پایه گذاری کرده اند. در این میان فرهنگ سازی برای استفاده از ایام سرور اهل بیت علیهم السلام برای تعمیق و گسترش تشیع جای خالی خود را نشان می دهد.

خداوند متعال تکویناً ایام غدیر را مملؤ از مهم ترین شأن نزول های آیات و روایات اعتقادی مسلمین قرار داده است و بدون این که نیاز به مناسبت سازی باشد ، ایام بسیار شاد و اعیاد بسیار مهم همراه با مهم ترین مباحث اثبات حقانیت شیعه را در غدیر و ایام قبل و بعد از آن قرار داده است.

و اما مناسبت‏‌هاى مهم ایّام غدیریّه:

?9 ذی الحجه: جریان مهم سدّالابواب

?10ذی الحجه: عید قربان، تکرار حديث شریف ثقلين، ابلاغ سوره برائت

?12ذی الحجه: اعطاى ودايع نبوّت به اميرالمؤمنين ‌صلوات‌الله‌علیه

?13ذی الحجه: نزول لقب اميرالمؤمنين براى حضرت على ‌صلوات‌الله‌علیه

?14ذی الحجه: بخشش فدك به حضرت زهرا ‌صلوات‌الله‌علیها

? 15ذی الحجه: میلاد امام هادى ‌صلوات‌الله‌علیه (صاحب زيارت جامعۀ کبیره و زيارت غديريّه)

 ?نزول آيه‌های ابلاغ ولایت

?17ذی الحجه: نزول آيۀ محبت 

?نزول آيۀ اکمال

?حماسه جاوید غدیر

?آشنایی با خطبه غدیر

?استمرار امامت از غدیر تا ظهور

?آغاز خلافت ظاهری امیر المؤمنین علیه السلام، عید ادیان

?تأکید برحديث منزلت

?عذاب الهی بر دشمن غدیر

?22ذی الحجه: واقعه هرشا

?24ذی الحجه: نزول آيۀ ولايت 

?24ذی الحجه: نزول آيۀ مباهله

?24ذی الحجه: صدور حديث كساء

?24ذی الحجه: نزول آیه تطهیر

?21ذی الحجه: حدیث بساط

?25ذی الحجه: نزول سوره هل اتی(انسان)

?25ذی الحجه: ميلاد امام كاظم ‌صلوات‌الله‌علیه

 

لازم است در این ایام نیز مانند ایام عزاداری در جهت معرفت افزایی نسبت به معارف اهل بیت علیهم السلام  استفاده بهینه کرد و همانطور که خداوند متعال و پیامبرش به ما امر کرده اند مبلغ غدیر باشیم.

درسنامه ایام غدیریه،گروه پژوهش ستاد غدیریه،ص 7

 

 5 نظر

اعطاى ودايع الهی به اميرالمؤمنين ‌علیه السلام

21 شهریور 1396 توسط مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر

اعطای ودایع الهی

انَّ اللهَ تعالی یأمُرُکَ أن تُعَلِّمَهُ جَمیعَ ما عَلَّمَکَ و تَستَحفِظَهُ جَمیعَ ما حَفَّظکَ و استَودَعَکَ فَانَّهُ الأمینُ المؤتَمَنُ1

هر پیامبری از پیامبران الهی که اجل خود را نزدیک می دید با فرمان الهی ودایع الهی را به وصی خود منتقل می نمود و آنها را تحویل حجت بعد از خود می داد و این خود از علایم و نشانه های قطعی وصایت و خلافت کسی است که ودایع به او سپرده شده است.

در حجه البلاغ، پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم نیز بعد از مراسم حج در آخرین روزی که در مکه بودند به امر خداوند تمام میراث پیامبران گذشته را به ا امیر المومنین علیه السلام تحویل دادند و این میراث بعد از امیر المومنین علیه السلام به امام حسن علیه السلام و سپس به امام حسین علیه السلام و اکنون نزد امام زمان عجل الله تعالی فرجه است.

میراث پیامبران علیهم السلام مواردی مانندپیراهن حضرت یوسف علیه السلام ، عصای حضرت موسی علیه السلام، انگشتر حضرت سلیمان علیه السلام و اسلحه و صندوق و از همه مهم تر علم و حکمت الهی ،اسم اعظم و آثار و دانش پیامبران است که به طور کامل تحویل امیر المومنین علیه السلام شد.

سلمان فارسی می گوید : روزی امیر المومنین علیه السلام در گوش من کلمه ای را تلفظ فرمودند که تمام علوم گذشته و آینده و علم بلایا و منایا به من منتقل شد به وجد و سرور آمدم و عرض کردم بیش از این بفرمایید. فرمودند: همین مقدار بس است.

این نمونه ای از انتقال علوم الهی است.

هر یک از میراث پیامبران علیهم السلام دارای آثار خاصی است ، به عنوان مثال پیراهن حضرت یوسف علیه السلام که در زمان ظهور امام زمان علیه السلام به تن مبارک ایشان است همان پیراهنی است که حضرت ابراهیم علیه السلام با آن داخل آتش شده نسوخت و هر کس بپوشد اندازه او نیست مگر حجت زمان.

عصای حضرت موسی علیه السلام چوبی است که همیشه تر و تازه است و هر دستوری را که حجت حق به او دهد انجام می دهد و اگر با آن سخنی بگوید جواب می دهد.

وقتی امام زمان عجل الله تعالی فرجه آن را به زمین می زند هر چه در مقابلش باشد می بلعد.

اسم اعظم آن اسمی است که تخت بلقیس را در یک چشم به هم زدن ، از فاصله هزار منزلی به نزد سلیمان حاضر می کند و … .

1.بحار النوار،ج28،ص96

درسنامه ایام غدیریه،گروه پژوهش ستاد غدیریه،ص25

 

 نظر دهید »

تکرار حدیث ثقلین در روز غدیر

12 شهریور 1396 توسط مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر

حدیث ثقلین

حدیث ثقلین دلیل بسیار گویا و با مفهوم بر عصمت، افضلیت و هم طراز بودن اهل بیت علیهم السلام با قرآن است.پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم به طور مکرر در مکان های مختلف به بیان گوناگون، این حدیث را مطرح نمودند و بسیاری از اصحاب آن را نقل کردند و از متواترات قطعی الصدور می باشد. از آن جمله در 12 ذی الحجه در مسجد خیف در خطبه ای مطرح فرمودند. و همچنین امام باقر علیه السلام فرمودند : در منا این حدیث تکرار شده است. متن این حدیث این گونه است: یا ایها الناس اِنّی تارِکٌ فیکُمُ الثِّقْلَینِ ما اِنْ تَمَسَّکْتُمْ بِهِما لَنْ تَضِلُوا ابداکتابَ اللهِ  وَ عِتْرَتی اَهْلَ بَیْتی  فانهما لَنْ یَفْتَرِقا حَتّی یَرِدا عَلیّ الْحَوضِ(فلا تقدموها فتهلکوا).1

ای مردم من از بین شما رحلت خواهم کرد و برای شما دو گوهر گران‌بها باقی خواهم گذاشت که اگر به آن دو چنگ بزنید ،هرگز گمراه نمی‌شوید یکی قرآن است و دیگر عترت من، اهل بیت من  و بدانید آن دو تا قیامت از هم جدا نخواهند شد تا در کنار  حوض کوثر مرا ملاقات کنند. (پس بر آنها سبقت نگیرید که هلاک خواهید شد.)

درسنامه ایام غدیریه،گروه پژوهش ستاد غدیریه،ص 21

 1 نظر

دلایل عید بودن روز قربان

11 شهریور 1396 توسط مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر

عید قربان

روز دهم ذی الحجه و عید قربان و یکی از چهار عید مهم اسلامی(غدیر، فطر،جمعه و قربان) است که برای شرافت یافتن و عید بودن آن جهات مختلفی طکر شده است، مانند:

ولیمه ولادت امیرالمؤمنین علیه السلام

امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند:… حضرت ابوطالب پس از ولادت فرزند عزیزشان علی علیه السلام ولیمه ای عظیم برپا نمودند که شامل 300 شتر و 10000 گاو و گوسفند بود.حضرت ابوطالب پس از تهیه ولیمه فرمود: ای مردم هرکس می خواهد از طعام فرزندم علی علیه السلام استفاده کند، هفت بار خانه خدا را طواف کند، سپس به فرزندم علی علیه السلام سلام کند و وارد شود که خدای عزوجل علی را شرافت داده است. کار بزرگ ابوطالب باعث شد که بعد از آن یوم نحر (عید قربان)شرافت پیدا کند.1

آمادگی حضرت آدم علیه السلام جهت لقاء

جبرئیل به حضرت آدم علیه السلام امر نمود تا در ادامه اعمال حج موی سر خود را کوتاه نماید2و آماده ملاقات شود.3

حضرت ابراهیم علیه السلام و قربانی جایگزین

حضرت ابراهیم علیه السلام در نظر داشت فرزندش اسماعیل را طبق فرمان الهی قربانی کند اما خداوند او را معاف نمود. در این حال حضرت ابراهیم علیه السلام محزون شد و گفت: خدایا میخواستم با حزن و اندوه و اشک و آه به واسطه قربانی فرزندم تقرب جویم و از آن محروم شدم. خداوند متعال جبرئیل را فرستاد تا مصائب حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام را برای ابراهیم علیه السلام بخواند. جبرئیل مصائب کربلا را خواند و ابراهیم علیه السلام اشک ریخت. خداوند فرمود: ای ابراهیم این حزن و اندوه و اشک تو بر امام حسین علیه السلام جایگزین ذبح فرزندت اسماعیل شد و به تقرب و کمالات نائل شدی! و این همان معنای ذبح عظیم است.4

تجلی نور خداوند بر موسی علیه السلام

پس از مناجات چهل شبانه روزی حضرت موسی علیه السلام در کوه طور،خداوند متعال در روز عید قربان با نور خود بر او تجلی نمود و الواح تورات به ایشان اعطا شد.5

درسنامه ایام غدیریه،گروه پژوهش ستاد غدیریه،صص16-17

1.امالی طوسی، ص709

2. تفسیر قمی،ج1،ص45

3.الکافی،ج4،ص549

4. الخصال،ج1،ص58

5.تفسیر صافی،ج3،ص317

 1 نظر
  • 1
  • 2

تبادل لینک

جستجو

معرفی اساتید مرکز

معرفی مرکز تخصصی

مرکز تخصصی نرجس خاتون (س) در سال تحصیلی 1376 فعالیت خود را آغاز نمود. این مرکز در حال حاضر دارای 114 طلبه جاری در دوره حضوری و غیر حضوری در رشته تفسیر و تعداد 10نفر از اساتید مبرز و مهذب می باشد. شایان ذکر است این مرکز دارای رتبه اول المپیاد علمی آموزشی کشوری در سال 97-96 و نیز رتبه دوم المپیاد علمی آموزشی،کشوری در سال 96-95 و رتبه اول کشوری چهارمین دوره مسابقات پژوهشی رشد می باشد. شماره تماس: 03145349406

موتور جستجوی امین

موتور جستجوی امین

ابزار نظرسنجی

نظرسنجی

پر بیننده ترین مطالب

  • پیامبر اسلام از منظر امام صادق (ع) (5.00)
  • یاد تو... (5.00)
  • فضائل امام علی علیه السلام (5.00)
  • ​ای آشنای غربت جمعه (5.00)
  • (5.00)

السلام علیک

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکم السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین

موضوعات

  • همه
  • آموزش
  • آیينه خدا
  • اخبار مرکز تخصصی
  • اهل بیت علیهم السلام
    • امام حسن علیه السلام
    • امام حسین علیه السلام
    • امام علی علیه السلام
    • امام مهدی عجل الله تعالی فرجه
    • امام کاظم علیه السلام
    • حضرت زهرا سلام الله علیها
  • بانوی کربلا
  • برتر از هزار ماه
  • برترین بانوی جهان
  • به قلم طلبه
  • تقویم تاریخ
  • تولید ملی
  • جمعه های دلتنگی
  • خانه ی کتاب
  • خانواده
  • در محضر استاد
  • رأفت
  • روایت
  • سبک زندگی
    • سبک زندگی عاشورایی
    • سبک زندگی فاطمی
  • شهر خوبان
  • عمومی
  • فضائل حضرت علی علیه السلام
  • كوچه باغ شعر
  • ماه شهادت
  • معرفت
  • من انقلابي ام
  • من یک دختر مسلمانم
  • نمونه سؤال
    • اصول مظفر
  • نوروز
  • هدایت
  • همگام با مشاور
    • ازدواج
    • تربیت فرزند
  • ياران ناب
  • پایان نامه ها
  • پژوهش
    • اخبار
    • پايان نامه

آخرین مطالب

  • از خداوند طلب فرزند صالح و سالم کنید.
  • دشمن تمام توانش را گذاشت تا در عرصه فرهنگی ما را زمین بزند
  • برگزاری مراسم جشن به مناسبت میلاد خجسته پیامبر اکرم(ص)
  • فوت مهسا امینی بهانه هدف گرفتن اصل حجاب، اسلام و انقلاب بود
  • هنگام مرگ همه اعمال قطع می شود به جز، سه عمل
  • همایش طلایه داران عفاف و حجاب
  • دحوالارض روزی خاص در ذی القعده
  • بنیانگذار مذهب شیعه
  • نهی از نزدیک شدن به فحشا و منکرات
  • نهی از بی مهری به فرزندان
  • منظور از واژه ی «اف» چیست؟
  • وجوب احسان به والدین
  • بیان حرمت شرک
  • اهمیت پژوهش در کلام مقام معظم رهبری
  • کارگاه تخصصی " مهارت ها، با تاکید بر کاهش تعارضات زناشویی
  • جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) سال 99
  • پنجمین نشست "جریان شناسی منافقین در سیره ی فاطمی"
  • چهارمین نشست "جریان شناسی منافقین در سیره ی فاطمی"
  • سومین نشست "جریان شناسی منافقین در سیره ی فاطمی"
  • دومین نشست جریان شناسی منافقین در سیره ی فاطمی

آمار

  • امروز: 99
  • دیروز: 932
  • 7 روز قبل: 4916
  • 1 ماه قبل: 24311
  • کل بازدیدها: 863830

آرشیو مطالب

  • آبان 1401 (2)
  • مهر 1401 (3)
  • تیر 1400 (2)
  • خرداد 1400 (1)
  • فروردین 1400 (7)
  • بهمن 1399 (6)
  • دی 1399 (8)
  • آذر 1399 (1)
  • آبان 1399 (3)
  • مهر 1399 (4)
  • شهریور 1399 (3)
  • تیر 1399 (9)
  • بیشتر...

خانه ی کتاب

پیوند ها

  • شور شیرین
  • خادم الرضا
  • حضرت عشق
  • کجاست پسرفاطمه(عج)!؟
  • وبلاگ طلایی
  • وبلاگ مذهبی علمدار کربلا
  • ˙•▪●* وبلاگ اهل البیت (ع) *●▪•˙
  • بیت الشهدا
  • علیرضا قهرمان نیا(پژوهشگر رشد فردی و سازمانی)
  • مدرسه علمیه حضرت فاطمه سلام الله علیها تهران
  • نگاه خدا
  • زمینیانی همچون فرشته
  • چادری ها محبوب ترند
  • باران نور
  • پایگاه چهارده معصوم
  • مادران گمنام
  • سیده نفیسه خاتون
  • مدرسه علمیه الزهرا (س) گلدشت
  • الصلوة
  • قاصدک
  • دختر چادریا
  • آوای شاپرک ها
  • مرکز تحقیقاتی اسلام ناب
  • احیای دین و قرآن-شهدا و دفاع مقدس و نسل جوان متعهد
  • ما را مدافعان حرم آفریدند
  • عشق آسمانی
  • فروشگاه گلد داک
  • امانت های آسمانی
  • مدافعین حرم
  • بررسی مشکلات اجتماعی
  • کانون اهل قلم لرستان
  • وبلاگ شخصی سید موسوی
  • عاشقان حسین علیه السلام
  • مصباح الهدی
  • مدرسه علمیه امام جعفر صادق (ع)
  • فاطر
  • تماس