معنای آتش به اختیار در عرصه فرهنگی
نشست سياسي با موضوع “آتش به اختیار” در مركز تخصصي تفسير و علوم قرآني نرجس خاتون سلام الله علیها برگزار شد .
حمید باقری در جمع طلاب ابتدا به معرفی شخصیت شهید حججی پرداخت و گفت: بزرگترین کار فرهنگی این شهید بزرگوار شرکت در اردو های جهادی و تهیه کتاب برای سربازهای پادگان غرب کشور بوده است.
ايشان يادآور شد: ما باید در هفته دفاع مقدس شهیدان بزرگوارمان را ارج دهیم. باید مکتب سیدالشهدا علیه السلام را زنده نگه داریم در واقع اخلاص و عمل به هنگام شهید حججی برگرفته از مکتب امام حسین علیه السلام است و این رمز موفقیت اوست.
سردار باقری تاکید کرد : مراقب باشیم در عرصه فرهنگی کم فروشی نکنیم، کمیت را مورد توجه قرار دهیم اما از کیفیت نیز غافل نشویم.
وی ادامه داد: در عرصه نظامی زمانی که هجوم دشمن زیاد می شود ، فرماندهان فرمان آتش به اختیار می دهند.
وی افزود: معنی آتش به اختیار رهبری این است که در عرصه فرهنگی زمان را از دست ندهیم ، در صحنه حاضر باشیم، حد خط خود را بدانیم، آگاهانه و تکلیف محور به حوزه مسائل فرهنگی وارد شویم.
حمید باقری اضافه کرد: آتش به اختیار، جنگی بر سر بودن یا نبودن ارزش هاست، آنان که خوابند را با بیدار کرد و هر کار فرهنگی که از دستمان برمی آید را انجام دهیم و مراقب باشیم تا ارزش ها شهید نشوند.
وی در پایان تاکید کرد: تا زمانیکه در عرصه فرهنگی با فکر، بصیرت و با فن خودش وارد نشویم، عرصه فرهنگی از دست ما خارج می شود و به دنبال آن عرصه سیاسی از دست ما می رود.